Fac şanţuri la poartă de frica inundaţilor

Fac şanţuri la poartă de frica inundaţilor

648
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Localnicii din comuna doljeană Mischii, s-au înarmat cu o lopată încă de la primele ore ale dimineţii şi au ieşit în faţa porţii pentru a-şi săpa singuri şanţuri. Oamenii se teme de inundaţii, aşa că au luat singuri iniţiativă. Zăpada are peste un metru, iar sătenii susţin că vor avea ceva de muncă.

Oamenii nu au aşteptat ajutorul autorităţilor şi au decis să îşi facă singuri şanţuri în faţa porţii „Nu trebuie să vină cineva să ne dea zăpada la o parte. Putem face şi noi singuri acest lucru. Nu ne dorim să mai trecm prin acelaşi coşmar ca şi în 2005, cînd zeci de gospodării au fost distruse din cauza inundaţiilor“, a spus un localnic din comuna doljeană Mischii.

Primarul comunei Mischii a venit să le dea oamenilor o mână de ajutor. Cu utilajul pe care primăria îl are în dotare va fi cărată toată zăpada „În satul Motoci, care este arondat la comuna Mischii nu o să mai fie probleme. Oamenii şi-au făcut déjà rigole, iar acum stau liniştiţi. Comuna Mischii a fost grav afectată de inundaţii în anul 2005, iar acum nu vrem să păţim la fel “,a spus Gheorghe Popa, edilul localităţii.

În anul 2005 zeci de gospodării din comuna doljeană Mischii au fost distruse din cauza inundaţiilor.        

 

Sursa: lupamea.ro



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.