Andrei Lazăr a fost arestat pentru trafic de droguri

Andrei Lazăr a fost arestat pentru trafic de droguri

29.740
5
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Andrei Lazăr, fiul judecătoarei Liliana Lazăr a fost arestat pentru trafic de droguri de mare risc. Procurorii DIICOT au descins pe 12 ianuarie în 34 de locații și au adus la audieri 30 de persoane dintre care 12 au fost reținute și ulterior arestate preventiv. Aceștia sunt acuzați că au vândut heroină, cocaină și marijuana. Printre reținuți se numără si Andrei Lazăr, cunoscut pentru numeroasele scandaluri în care a fost implicat de-a lungul timpului.

 

Ultimul scandal provocat de Lazăr, a avut loc anul trecut, în februarie când a înjunghiat cu o baionetă un bărbat de 35 de anu în Fața Casei Studenților. Procurorii din cadrul Parhetului de pe lângă Judecătoria Craiova au decis că Lazăr nu reprezintă pericol social şi l-au eliberat. Victima nu a depus plângere la poliție, așa că Lazăr a fost trimis în judecată doar pentru tulburarea liniştii şi ordinii publice şi port sau folosire fără drept de obiecte periculoase.
În 2007 Andrei Lazăr l-a tăiat cu sabia pe mâini pe Mario Aranghelovici, care mergea pe trotuar împreună cu soţia sa. Motivul care l-a determinat să scoată sabia a fost că victima i-a reproşat că era să îl lovească cu maşina. A fost trimis în judecată pentru tentativă de omor, iar în 2015 a fost condamnat de Tribunalul Teleorman la cinci ani de închisoare cu executare. A scăpat însă după ce Aranghelovici şi-a retras plângerea.

 

Un an mai târziu Andrei Lazăr a lovit în cap cu o cheie tubulară un şofer într-o benzinărie. Şi de această dată a scăpat pentru că a căzut la pace cu victima. Tot în anul 2008, în februarie a participat la scandalul din fața Curții de Apel Craiova în care au fost implicate două clanuri de interlopi. Mai multe persoane au ajuns la spital după ce s-au bătut cu săbii, topoare şi pistoale.

 

În 2010 Lazăr a provocat un alt scandal într-un bar din Craiova. A fost reținut pentru ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea liniştii şi ordinii publice. Și de această dată procurorii au considerat că nu prezintă pericol social și au decis să îl cercetaeze în stare de libertate. În timpul anchetei a recidivat și a bătut un bărbat într-un local. De data aceasta a fost arestat pentru omiterea infracţiunii de lovire şi alte violenţe. Pentru cele două scandaluri a primit un an şi două luni de închisoare cu suspendare.

 

Alături de Andrei Lazăr mai sunt cercetate în dosar alte 12 persoane: Iulia Maria Găman, Valentin Costinel Ioan, Simona Lavinia Gîngu, Gheorghe Stan, Costine Cristinel Stan, Abdul Moein Hrirah, Alexandru Ionuț Saioc, Raul Cristian Drăgan, Cezar Lovin Mitru, Cornel George Cojocaru, Andrei Cioc și Bogdan Alexandru Bereanu.

 

Fotografie arhivă

 



5 COMENTARII

  1. #1
    Newcomer
    Data de inscriere
     29-09-2015
    Mesaje
    35

    ca in Malaezia ar trebuii procedat- pac, pac si liniste, 12 dintr-un foc

  2. #2
    De-al casei
    Data de inscriere
     14-12-2005
    Locatie
     Craiova
    Mesaje
    253
    Citat Mesaj initiat de tudor1998
    ca in Malaezia ar trebuii procedat- pac, pac si liniste, 12 dintr-un foc

    da, dar din pacate nu traim in Malaezia.. si la fel de din pacate, am inteles ca si la Socola este cam plin, asa ca smecherasul asta va fi iar liber ca pasarea cerului in 2 timpi si 3 miscari.. ca de, e fiul lu’ ma-sa si tac’su si asta spune tot..

    nu stiu daca are ceva pentru viteza, dar la cum sunt drumurile noastre, sper sa il apuce intr-o zi cand e singur in masina, in afara orasului, si polei pe jos..

    Life sucks.. So.. why the fuck bother?
  3. #3
    Member
    Data de inscriere
     03-03-2011
    Mesaje
    184

    Ce sistem bolnav,corupt si de tot rahatul(turcesc) sa nu vb urat!! Daca legea isi facea treaba si nu intervenea mama asta era de mult unde ii era locul(la inchisoare) nu liber pe strazi sa-si bata joc de oameni! Dar de..daca procurorii si judecatorii au vazut ca e baiat cuminte si educat si ascultator..ce sa mai zici!?! Rusine in primul rand pt cei ce l-au lasat in libertate pana acum!! RUSINEE!!

  4. #4
    0-day Member
    Data de inscriere
     03-04-2012
    Mesaje
    7

    Lasa ca il scoate masa din puscarie curat, zice ca copilu ei nu stia ca este droguri, el stia ca este faina si zahar. Sa te manance viermi domnu Andrei Lazar.

  5. #5
    Member
    Data de inscriere
     01-01-2015
    Mesaje
    208

    „În 2010 Lazăr a provocat un alt scandal într-un bar din Craiova. A fost reținut pentru ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea liniştii şi ordinii publice. Și de această dată procurorii au considerat că nu prezintă pericol social și au decis să îl cercetaeze în stare de libertate. În timpul anchetei a recidivat și a bătut un bărbat într-un local. De data aceasta a fost arestat pentru omiterea infracţiunii de lovire şi alte violenţe. Pentru cele două scandaluri a primit un an şi două luni de închisoare cu suspendare.”

    Pai si la ce dracu il mai arestara pentru droguri? Pierdere de timp.

    uameni e prosti

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.