ȘCOALA DE IERI, COPILUL DE ASTĂZI ȘI LUMEA DE MÂINE

ȘCOALA DE IERI, COPILUL DE ASTĂZI ȘI LUMEA DE MÂINE

2.852
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Vă invităm – părinți și educatori – la un seminar susținut de Oana Moraru – expert educațional, educator, învățător și profesor cu 20 de ani de experiență în învățământ – despre creșterea armonioasă, pentru minte și suflet, a copiilor noștri.

Vom parcurge împreună informații de ultimă oră despre cele mai importante praguri de dezvoltare, de la 0 la 18 ani, și vom descoperi, prin povești și relatări concrete, idei și soluții – aplicabile acasă și în clasă – care determină 3 niveluri ale succesului: școlar, în viață și în echilibrul interior – minte-suflet.

Noțiunea de succes s-a transformat, s-a schimbat de la o generație la alta, în pași rapizi și amețitori. Școlile nu au reușit să țină ritmul.

Ce putem face noi, părinții, ca să atenuăm decalajul acesta între inerția școlii și presiunea amețitoare a lumii de mâine? Ce contează, cu devărat, chiar acum, în formarea unui copil?

Ce pot face eu azi pentru lumea de mâine a copilului meu? Ca părinți, am fost dintotdeauna, primii lor profesori. Astăzi suntem nevoiți să fim mai mult de atât: un intermediar între o școală rămasă în urmă și un viitor din ce în ce mai volatil. Sunt nevoit să fiu un permanent negociator între trecut și viitor, între ce contează încă și toate achizițiile pe care școala nu a învățat să le asigure copilului meu.

Cum reușim noi, ca părinți, să umplem golul pe care școala tradițională nu reușește să îl umple astăzi în formarea copiilor noștri? Ce contează, cu adevărat, pentru copilul de astăzi și lumea de mâine?

Iată un seminar despre cele mai importante strategii de urmat acasă, în familie, pentru succesul copilului tău! Vom afla:

  • Care sunt pietrele de hotar pentru creșterea intelectuală și socială a copiilor în intervalul 0-6 ani și ce poți face tu, acasă, pentru asta;
  • Care sunt strategiile de bază pentru succesul școlarului mic: 6-12 ani și cum poate suplini familia ce nu face învățătorul;
  • Cum se descoperă vocația și cum apar motivațiile interioare după vârsta de 12 ani;
  • Cum împăcăm școala tradițională cu nevoile viitorului, fără să așezăm copiii în conflict sau în defensivă;
  • 30 de exemple de activități pentru minte și caracter;

OANA MORARU – profesor și învățător cu 20 de ani experiență în învățământ, creator al Școlii Helikon și fondator al platformei Vocea Părinților, publicist în domeniul educației și consilier educațional pentru părinți și profesori.

Biletele se gasesc incepand de joi 19.01.2017 la Fastrackids Craiova si Receptia Hotelului Europeca.

Pentru bilete cu plata online trimiteti mail la voceaparintilor@gmail.com

Detalii la 0727.229.185

Evenimentul este organizat si pentru sustinerea copiilor cu autism de la Centrul ANCAAR Craiova.

 

 

 

Detalii:

Simona Vasile- 0727229185

vasilemsimona@gmail.com

bebevesel.ro



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.