Craiova: Telefon pierdut într-o staţie de autobuz, înapoiat de un jandarm

Craiova: Telefon pierdut într-o staţie de autobuz, înapoiat de un jandarm

12.107
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Un angajat al Grupării de Jandarmi Mobile Craiova a găsit, sâmbătăt seara, în jurul orei 21.00, în timp ce se deplasa către sediul instituției unde lucrează, pentru a intra în serviciu, un telefon mobil. jandarm telefon

 

 

Plt. maj. Chirița Florin a găsit telefonul în stația RAT Craiova de la Universitate. Jandarmul l-a identificat pe proprietarul dispozitivului, un tânăr din Craiova, și i l-a înapoiat.



2 COMENTARII

  1. #1
    Insane
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    6473

    Si pe la Pungesti i-au gasit jandarmii pe niste tarani care prostestau pe acolo.. i-au bagat la intuneric feriti de camerele de luat vederi si de aparatele de fotografiat si i-au capacit cu bataia.. N-au mai contat ca au fost babe, batrani, copii minori. I-au capacit acolo pe toti la gramada. Voi ca institutie aveti valoare 0 in fata mea si a celor ca mine. Puteti sa inapoiati si 100.000 de telefoane pierdute, tot valoare 0 aveti.
    Aceasta institutie militarizata a statului este chiar mai odioasa ca Politia Romana. De pe vremea haiducilor jandarmii au capacit populatia tarii deci din cele mai vechi timpuri
    Chiar acum ne capacesc pe la proteste, pe la meciuri, pe la demonstratii, pe la interventii.. Astia nu sunt nimic altceva decat cainii de paza ai statului mafiot, niste batausi imbracati in uniforme oficiale ale statului roman.

    V.M.P.T.I.S.I.2017 !!
  2. #2
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     29-01-2006
    Mesaje
    1040

    oricum era tel codat, nu avea ce face cu el

    Lupii sunt mai slabi si mai mici decat elefantii sau leii,insa nu vei vedea niciodata un lup dansand la circ.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.