Craiova: Shopping penal. Trei tentative de furt din supermarket-uri şi mall

Craiova: Shopping penal. Trei tentative de furt din supermarket-uri şi mall

13.898
5
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(3 voturi, media: 4,67)

Trei tineri s-au ales cu dosare de cercetare penală pentru comiterea infracțiunii de furt, ieri, după ce au sustras bunuri, iar paza i-a observat. 

 

Prima ”lovitură” a avut loc ieri, 31 ianuarie 2017, în jurul orei 15.30. Polițiștii craioveni au fost anunțați de agenții de pază ai unui supermarket, situat pe Calea București, cu privire la faptul că a fost surprins un tânăr care a sustras mai multe produse din incinta magazinului. La fața locului a fost dirijată o echipă de siguranță publică din cadrul Secției 3 Poliție, astfel fiind identificat Cornel. R., de 18 ani, din comuna Daneți, Dolj care a sustras din incinta magazinului produse alimentare și cosmetice de peste 200 lei.

 

În aceeași zi, în jurul orei 16.45, un alt agent de pază al unui magazin din Mall a anunțat polițiștii că un tânăr a sustras bunuri din incinta magazinului. De data aceasta, polițiștii și jandarmii au mers la locația indicată unde au identificat persoana în cauză stabilind că se numește Nicolae P., 24 de ani, domiciliat în comuna Șimnicu de Sus, Dolj, care a sustras un articol de încălțăminte din magazin, în valoare de 150 lei.

 

La ora 17.45, polițiștii au fost sesizați de către agenții de pază ai unui hipermarket cu privire la faptul că au prins în flagrant o tânără care a sustras mai multe produse. Echipa de siguranță publică dirijată la sesizarea angeților de pază a identificat-o pe Luiza D., de 19 de ani, din Craiova, aceasta reușind să sustragă bunuri de peste 180 lei din magazin.

 

În cele trei cazuri bunurile au fost recuperate și restituite, iar pe numele suspecților au fost întomcit dosare de cercetare penală pentru comiterea infracțiunii de furt. 



5 COMENTARII

  1. #1
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     15-02-2011
    Locatie
     Craiova Brazda
    Mesaje
    4210

    PROSTI.

    Nu ma suna daca nu stii sa saluti si sa inchei o afacere Secretul succesului este să știi să pierzi cu demnitate și să câștigi cu modestie
  2. #2
    Junior
    Data de inscriere
     20-01-2017
    Mesaje
    61

    Care mall ? Craiova nu are asa ceva. Cred ca nu aveti idee cum trebuie sa arate un mall. Daca hala Electro e mall inseamna ca….. Auchanul din Pitesti face ceva pe hala Electro de cum intri pe usa, si nu am auzit pitestenii sa-l numeasca mall.

    Life is really simple, but we insist on making it complicated.
  3. #3
    Insane
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    6493

    Lasa ca le-a dat liber la furat penalilor din pesede sub 200.000 de lei …

    V.M.P.T.I.S.I.2017 !!
  4. #4
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     29-01-2006
    Mesaje
    1041

    haha, asta vroiam sa scriu si eu, daca e sunt 200k, e ok

    Lupii sunt mai slabi si mai mici decat elefantii sau leii,insa nu vei vedea niciodata un lup dansand la circ.
  5. #5
    Junior
    Data de inscriere
     01-08-2013
    Locatie
     Craiova
    Mesaje
    60

    De cand cu gratierea,au iesit copii la furat ca oricum nu au ce sa le faca..

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.