Sorin Manda, directorul RAT Craiova, candidează pentru scaunul de City-Manager

Sorin Manda, directorul RAT Craiova, candidează pentru scaunul de City-Manager

6.675
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 1,00)

”Este o decizie strict personală”, a declarat, pentru Craiova Forum, Sorin Manda, întrebat dacă este o hotărâre luată pe linie politică. Șeful RAT Craiova spune că este mulțumit de activitatea pe care a avut-o până în prezent la această societate, dar vrea să candideze pentru postul de administrator al orașului, drept pentru care și-a depus dosarul de candidatură.

 

”Eu sunt foarte mulțumit de ce am făcut (ca director al SC RAT Craiova SRL n.r.), în sensul că transformarea regiei în societate, care trebuia făcută din 98, s-a realizat prima dată în istoria Craiovei, cu un caiet de servicii publice între autoritate și operatorul de transport, care, iarăși, este obligatoriu în legislația românească. Plus faptul că, pentru prima dată, autobuzele RAT au licență de transport, lucru care nu s-a întâmplat niciodată. Asta, pe lângă profitul pe care l-am realizat la societate – doar ca să punctez câteva dintre realizări”, a declarat Sorin Manda.

 

Postul de city-manager a rămas vacant după ce Radu Preda a obținut un post de senator în Parlamentul României și a renunțat la funcția din administrația locală. Sorin Manda este singurul candidat înscris pe acest post. Dacă dosarul său va fi validat, va urma evaluarea proiectului său de management. Reazultatul final va fi afișat pe 14 februarie.

 

Sorin Manda a fost consilier local în perioada 2012-2016 și director al CSM Craiova. El este fratele liderului PSD Dolj, Claudiu Manda.



2 COMENTARII

  1. #1
    Insane
    Data de inscriere
     15-11-2009
    Locatie
     bals
    Mesaje
    5345

    iauzi

  2. #2
    Junior
    Data de inscriere
     20-01-2017
    Mesaje
    72

    Este foarte multumit ca a prostit pe prostii pesedisti din Craiova, impreuna cu alcooluta larguta. E bine ca transportul ala in comun „a devenit” unu de lux care te face sa lasi masina acasa si sa folosesti mijloacele de transport. Este bine ca si in ziua de azi circula niste harburi de acum 40 de ani pe strazi, si niste cotete de Prestij, alaturi de asa zisele „super” tramvaie modificate de ei si de larguta cu DOAR 15.000 de euro nu ca „prosti” din Timisoara sa le faca noi cu 500.000 de euro. Asta inseamna sa fi mafiot pesedist !!!!

    Life is really simple, but we insist on making it complicated.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.