Accident cu trei victime, în urma coliziunii unui Opel cu un BMW

Accident cu trei victime, în urma coliziunii unui Opel cu un BMW

16.015
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 1,00)

Un șofer de 33 de ani, Claudiu Cobeanu, din Craiova, în timp ce conducea, în această dimineață, un autoturism Opel, pe Str. ”Trandafirului”, ajuns la intersecția cu DN 65F, nu a acordat prioritate de trecere unui alt autoturism, marca BMW, care circula dinspre Filiași către Balș, condus de Valentin Ștefănel, de 31 de ani, cu care a intrat în coliziune, potrivit informațiilor IPJ Dolj. accident andu andrei

 

În urma accidentului, cei doi șoferi precum și un pasager de 41 de ani, aflat în autoturismul BMW, au fost transportați la Spitalul Clinic Județean de Urgență pentru acordarea de îngrijiri medicale. Cercetările continuă, pe numele șoferului care nu a acordat prioritate de trecere fiind întocmit un dosar de urmărire penală pentru vătămare corporală din culpă”, a precizat Amelia Barbu, purtător de cuvânt din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Dolj.

 

Foto: Facebook/Andu Andrei, Cristi Chermăneanu



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.