Craiova: Un bărbat a fost lovit pe trecerea de pietoni

Craiova: Un bărbat a fost lovit pe trecerea de pietoni

10.721
3
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 5,00)

Pietonul, un bărbat de 79 de ani, din Craiova, intenţiona să traverseze pe trecerea de pietoni de pe Str. A.I. Cuza, către Prefectura Dolj, când a fost lovit ușor de un autoturism condus de un tânăr cu dublă cetăţenie, româno-italiană. pompieri smurd

 

Paramedicii de la SMURD, care se aflau în zonă pentru a interveni în caz de nevoie la manifestările din centru, i-au sărit în ajutor, ulterior fiind preluat de o ambulanță și dus la spital pentru investigații medicale.

 

Agenții de la circulație au restricționat tranzitul pietonilor pe trecerea respectivă, fiind îndrumați să traverseze pe la trecerea de pietoni semaforizată de lângă sediul Pallace.



3 COMENTARII

  1. #1
    Junior
    Data de inscriere
     20-01-2017
    Mesaje
    77

    Detalii despre romanul broscaro-macaronar nu dati detalii ? cine este, cati ani are. O sa vina capetele patrate sa zica, „da-l dracu ca era ditamai babalacul, putea sa il si omoare, il gasise trecutul strazi prin fata macaronarului, sau mai mult ca sigurr i-a sarit broscarului in fata”

    Life is really simple, but we insist on making it complicated.
  2. #2
    Insane
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    6503

    Din pacate traversarea pe trecerea de pietoni este mai periculoasa decat traversarea ilegala . Prefer sa traversez ilegal in siguranta ori de cate ori am ocazia.

    V.M.P.T.I.S.I.2017 !!
  3. #3
    Member
    Data de inscriere
     03-03-2011
    Mesaje
    217

    Bine ca nu a fost mai rau

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.