Sâmbătă încărcată de victorii pentru SCM

Sâmbătă încărcată de victorii pentru SCM

487
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Toate cele trei echipe ale SCM Craiova care au prestat sâmbătă au obţinut succese.

 

Baschetbalistele lui Liviu Manea au învins la Oradea fără dubii, scor 79-55. Au jucat şi au punctat: Janina Maria SIMIONCA – 7 p, Elsara Beatrice GREER – 9 p, Carla Donette BARTEE – 12 p, Irina BORŞ –14 p, Brandie HOSKINS –28 p., Andreea Adelina ŞTEFAN – 9 p, Cristina Irina GAVRILĂ şi Andra Maria MANEA.

Liviu MANEA, antrenor S.C.M. CRAIOVA : ” O victorie importantă obţinută astăzi la Oradea . Am avut un meci greu având în vedere că am venit la 48 de ore după un meci pe propriul teren şi o deplasare obositoare. Fetele au evoluat foarte bine şi au controlat jocul tehnic şi tactic. Le felicit pentru efortul lor şi suntem cu un pas mai aproape de obiectivul propus.”

În următoarea etapa, a 25-a, la Craiova, fetele lui Manea vor primi replica Olimpiei Braşov.

 

Voleibalistele s-au impus şi ele de o manieră categorică în faţa moldovencelor de la Penicilina Iaşi: 3-0, pe seturi 25-16, 25-14, 25-14.
Marian CONSTANTIN, antrenor S.C.M. CRAIOVA: ” Un meci reuşit al fetelor care au fost concentrate pe toată durata partidei şi au arătat o evidentă creştere în joc. Consider că suntem pe un drum bun şi muncim în continuare pentru a avea un final frumos de campionat.”
În următoarea rundă, pe 3 martie, voleibalistele se vor deplasa la Piteşti.

 

Echipa de volei masculine a pierdut un singur set în faţa celor de la Agronomia Bucureşti: 3-1 (25-19, 25-17, 23-25, 25-14).

Dănuţ PASCU, antrenor S.C.M. CRAIOVA: ” Un meci decisiv atât pentru noi, cât şi pentru adversari în lupta pentru un loc în play-off. O victorie muncită care ne apropie foarte mult de îndeplinirea obiectivului. Trebuie să fim foarte atenţi şi să tratăm cu seriozitate ultimul meci pe care îl mai avem din acest retur, cel de la Galaţi. Felicit jucătorii, felicit publicul care a fost alături de noi şi care a avut un aport foarte important la victoria de astăzi, ca la fiecare joc de acasă, de altfel.”



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.