Craioveni reținuți după ce au furat siglele unor mașini de lux

Craioveni reținuți după ce au furat siglele unor mașini de lux

9.378
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Doi tineri de 21, respectiv 23 de ani, din Craiova, au fost reţinuţi de polițiști pentru 24 de ore şi introduşi în Centrul de Arest Preventiv Dolj, pentru săvârşirea infracțiunii de furt calificat, după ce au fost prinşi cu siglele furate de la autoturisme de lux.

 

O echipă din cadrul Secției 3 Poliție a observat, în noaptea de 5 spre 6 februaroe 2017, în jurul orei 03:30, un autoturism care circula cu luminile stinse, pe Str. Grigoe Pleşoianu, iar la vederea autospecialei de poliție a mărit brusc viteza de deplasare. Polițiștii au urmărit maşina şi în scurtă vreme au oprit-o în trafic.

 

La volan se aflau Mădălin Poenaru, 21 de ani, iar pe locul din dreapta față a fost identificat Adrian Zaharia, 23 de ani, ambii din Craiova. În urma controlului efectuat în autoturism, poliţiştii au găsit două sigle de la autoturisme de lux, BMW, iar în urma verificărilor efectuate de polițiști s-a stabilit că acestea au fost sustrase de cei doi craioveni, în aceeași noapte, de la un autoturism parcat pe strada Grigore Pleșoianu din Craiova.

 

Polițiștii au mai stabilit că aceștia, în aceeaşi noapte, au mai sustras o siglă de la un alt autoturism de lux, tot BMW, parcat pe Str. Maramureş din Craiova. Prejudiciul de 600 lei a fost recuperat în totalitate şi restituit persoanelor vătămate, iar în baza probatoriul administrat şi analizat cu procurorul de caz  a fost dispusă continuarea urmăririi penale faţă de suspecţi sub aspectul săvârşirii infracțiunii de furt calificat.

 

Cei doi suspecţi au fost reţinuţi pe bază de ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore de către lucrătorii Secţiei 3 Poliţie Craiova şi introduşi în Centrul de Reținere și Arest Preventiv Dolj.

 



1 COMENTARIU

  1. #1
    Insane
    Data de inscriere
     15-11-2009
    Locatie
     bals
    Mesaje
    5378

    ai draku colectionari

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.