Craiova: Câteva zeci de persoane au manifestat în a 9-a zi de...

Craiova: Câteva zeci de persoane au manifestat în a 9-a zi de protest

4.648
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Aproximativ 100 de persoane au participat, aseară, la un nou protest, în centrul oraşului, în ciuda vremii potrivnice. Deşi au fost lapoviţă şi vânt, oamenii au rezistat două ore şi au manifestat împotriva guvernanţilor social-democraţi şi aleşilor ALDE, pe care îi acuză de rea-credinţă şi hoţie.

 

Unii însoţiţi de câini, alţii cu pancarte pe care erau scrise deja celebrele mesaje: „Rezist!”, „Ieșiți din casă dacă vă pasă!”, „Uniți, salvăm toată România”, „Afară, afară, cu hoții din țară”, protestatarii au afirmat că sunt hotărâţi să nu cedeze strada până când politicienii vor înţelege mesajele lor.

 

Foto: Daniel Botea


2 COMENTARII

  1. #1
    0-day Member
    Data de inscriere
     06-02-2017
    Mesaje
    7

    Hai ba ce dracu de la asa zisa cifra laudata 15.000, abea cateva zeci mai poate mobiliza mafia penelisto-userista? Pana nici la Bucuresti din sutele alea de mi abea au mai fost 2000-3000. Mafiotii pesedisto tot reusesc sa stranga zi de zi cateva sute de postaci si babalaci, aproape ca va ajung din urma. Am nimerit aseara pe alege tv aia de filmeaza cum bat astia in tobe si sufla in goarna la Craiova, si cand au inceput sa strige de larguta spaguta au oprit sonorul sa nu se auda

  2. #2
    Insane
    Data de inscriere
     15-11-2009
    Locatie
     bals
    Mesaje
    5370

    ha ha

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.