Ionuț Stroe: ”Autostrada Craiova-Pitesti este incertă”

Ionuț Stroe: ”Autostrada Craiova-Pitesti este incertă”

8.335
3
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(3 voturi, media: 3,67)

”Prioritățile de dezvoltare ale Craiovei sunt incerte. Bugetul pe 2017 nu este deloc darnic cu Autostrada Craiova-Piteşti şi Spitalul Regional din Craiova”, este de părere președintele PNL Craiova, deputatul Ionuț Stroe. Acesta spune că a solicitat Ministerului Transporturilor să clarifice de urgență situația bugetară a autostrăzii Craiova-Piteşti.

 

Anul trecut au fost în sfârşit initiate cel putin doua proiecte de importanță capitală pentru Craiova, pentru județul Dolj. Am asteptat cu mare interes sa vad care va fi stadiul lor si ce prevederi bugetare vor avea pentru anul acesta”, a precizat preşedintele PNL Craiova, Ionuț Stroe, în cadrul unei conferințe de presă susținute duminică.

ionut_stroe

 

Exista o procedura ce se desfasoara prin e-licitatie pentru actualizarea studiului de fezabilitate a carei termen de depunere a ofertelor este a doua oara prelungit. Suma prevazută în buget este de 19 milioane lei, deși conform fisei de date a licitatiei valoarea estimată e undeva la 39 milioane lei. Interesant este că in buget mai apare şi un drum expres Craiova-Pitești care primește 161 mii lei (aprox. 35 000 euro) in bugetul anului acesta, din totalul de 3.872.041 mii lei. Nu intelegem exact ce s-ar putea face cu suma prevăzută si nici apartitia suspecta a acestei investitii, atata timp cat si pe e-licitatie si chiar in programul de guvernare PSD, Craiova-Pitesti apare ca autostrada”, se arată într-un comunicat al PNL Craiova transmis presei.

 

Prin urmare, situatia este nu doar incerta dar imi pare evident ca nu e o prioritate de finantare probabil si de aici si confuzia cu privire la tipul de proiect care ar putea fi construit: autostradă sau drum expres”, a mai declarat Ionuț Stroe.

 

Spitalul Regional din Craiova, a doua investiție ”incertă”

 

”Chiar dacă în campania electorala PSD promitea 8 spitale regionale, in realitate nici măcar cele 3, care sunt intr-o faza ceva mai avansată, nu par să aibă șanse de reușită”, se mai arată în comunicatul de presă al PNL Craiova.

 

”Asteptam cu totii un raspuns din partea Ministerului Sanatatii si din partea celui al Dezvoltarii Regionale, carora le transmit si pe aceasta cale, dar si pe cea parlamentara, intrebarea legitima de a ne informa când va fi desemnat acest consultant. Primul pas care trebuie făcut si pentru care exista finanțare asigurată prin parteneriatul cu BEI”, a mai precizat Ionuț Stroe.



3 COMENTARII

  1. #1
    Member
    Data de inscriere
     21-01-2008
    Mesaje
    114

    Inca o promisiune onorata marca L.O.V.

  2. #2
    0-day Member
    Data de inscriere
     23-03-2016
    Mesaje
    1

    Daca nici Craiova si Pitestiul, care sunt PIETRE DE TEMELIE PSD nu primesc bani pentru infrastructura … in ce tara traim de au iesit incompetentii astia castigatori la parlamentare!!!

  3. #3
    Insane
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    6565

    Pai ce, voi chiar il credeati ma pe Dracnea cand zicea ca pana in 2020 bate din palme si face autostrada Craiova-Pitesti?.. Hai ma fiti seriosi? Sunteti Copii?
    Mai zicea ceva de spitall Municipal din Craiova de pe centura.. cum ca va curge lapte si miere de pe conducta.. Cum ca traiul romanilor se va mari.. si vom trai ca in Occident.. minciuni din astea marca pesedei..

    V.M.P.T.I.S.I.2017 !!

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.