Craiova: Mehedințean reținut după ce a produs un accident și a fugit

Craiova: Mehedințean reținut după ce a produs un accident și a fugit

6.423
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(3 voturi, media: 2,33)

Un bărbat de 39 de ani, din comuna Gogoşu, județul Mehedinţi, a fost reținut, ieri, pentru trei infracțiuni la regimul circulației, după ce, pe 11 februarie, în timp ce conducea un autoturism, pe Bvd. Ştirbei Vodă din Craiova, ajuns la intersecţia cu Str. Siretului, pe fondul vitezei, a intrat în coliziune cu autoturism condus de o craioveancă de 29 de ani, care se deplasa în aceiaşi direcţie de mers.

 

În urma accidentului a rezultat rănirea uşoară a trei craiovence, respectiv a conducătoarei auto și a două pasagere din autoturismul condus de aceasta. Imediat după producerea accidentului Condel P. a părasit locul faptei, fără acordul ofițerilor poliţiei rutiere, întorcându-se la locul accidentului în jurul orei 02.30. De asemenea, din investigații a rezultat faptul că acesta avea permisul de conducere reţinut, iar la testarea cu aparatul alcooltest a rezultat o valoare de 0,83 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiindu-i prelevate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

 

Ieri, 13.02.2017, în baza probatoriului administrat în cauză de polițiștii de cercetare penală din cadrul Biroul Rutier Craiova, s-a dispus continuarea urmăririi penale faţă de suspect şi reţinerea acestuia pentru săvârşirea infracţiunilor de “conducerea unui vehicul de către o persoană având suspendată exercitarea dreptului de a conduce”, „conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului” şi „părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliţie”.

 

Suspectul a fost introdus în arestul inspectoratului, urmând ca astăzi să fie prezentat procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova cu propunere de punere în mişcare a acţiunii penale şi arestare preventivă.

Foto: arhivă



2 COMENTARII

  1. #1
    Insane
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    6568

    Reisar betivan bubuit la cap.. inca unul..

    V.M.P.T.I.S.I.2017 !!
  2. #2
    Insane
    Data de inscriere
     23-01-2006
    Mesaje
    5128

    Isi merita soarta.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.