OakEvents vă invită la Târgul de Nunți Wedding Fever 2017

OakEvents vă invită la Târgul de Nunți Wedding Fever 2017

3.838
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(3 voturi, media: 3,67)

De vineri, 24 februarie, pânǎ duminicǎ, 26 februarie 2017, ne găsiți la Centrul Multifuncțional Craiova, unde participăm la “Wedding Fever”, cea mai mare și creativǎ expoziție dedicatǎ nunților din regiunea Oltenia. Cea de-a VIII-a ediție a târgului de nunți „Wedding Fever” va reuni zeci de furnizori de servicii și produse necesare organizării de evenimente.

Expoziția va include evenimente interactive şi creative, precum: show-uri demonstrative de beauty, mini- spectacole de dans, micro-recital de muzică clasică, muzică live, spectacole de sunet şi lumini, o tombolă cu premii importante. Vizitatorii se vor mai putea bucura de momente de animatie: precum fachiri, mimi, statui vii şi multe altele.
Oak-Events-participa-la-Wedding-Fever-2017

În weekend-ul ce a trecut, echipa Oak Events a fost prezentă în Mercur Center Craiova și în Electroputere Parc Mall Craiova cu două cabine foto pentru a promova a VIII-a ediție a târgului de nunți „Wedding Fever”. Vizitatorii Mercur Center și-au putut face fotografii cu cabina foto deschisă White, în timp ce clienții Electroputere Parc Mall s-au delectat făcându-și poze în cabina foto oglindă.

Oak-Events-in-Electroputere-Parc-Mall-300x169

 

Oak-Events-in-Mercur-Center-300x169



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.