Craiova: Percheziții la persoane bănuite de contrabandă cu țigări

Craiova: Percheziții la persoane bănuite de contrabandă cu țigări

12.937
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 1,00)

Polițiștii din Prahova, cu sprijinul IPJ Dolj, au efectuat, în această dimineață, patru percheziții într-un dosar privind o grupare specializată în contrabandă cu țigări din Craiova. O descindere a avut loc la domiciliul persoanelor, celelalte trei la sediul și la două puncte de lucru ale unei societăți comerciale din Craiova.

 

Potrivit anchetatorilor, grupartea s-ar fi aprovizionat cu țigări provenite din spațiul extracomunitar, începând cu luna decembrie 2016, fără a deține documente legale. Ulterior, le-ar fi distribuit și comercializat prin punctele de lucru ale societății comerciale vizate de percheziții, precum și în județul Prahova. Pachetele de țigări ar avea aplicate banderole fiscale de marcaj, emise de autoritățile din Ucraina și Moldova.

 

Două persoane au fost conduse la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Prahova pentru audieri. Perchezițiile s-au desfășurat cu sprijinul Inspectoratului Județean de Poliție Dolj.

Foto: arhivă



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.