Francezii mai vor specialişti IT

Francezii mai vor specialişti IT

519
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă (ANOFM) a prelungit perioada de primire de CV-uri pentru ocuparea a 20 de posturi de specialişti IT în Franţa. Astfel, persoanele interesate de ocuparea unuia dintre cele zece posturi de dezvoltator WEB PHP ori a unuia dintre cele zece posturi de dezvoltători Java se mai pot înscrie pentru selecţie până vineri, 2 martie. Solicitanţii trebuie să aibă vârsta cuprinsă între 28 şi 35 de ani, să aibă cunoştinţe bune şi foarte bune de limba franceză şi o experienţă profesională de patru-cinci ani.

 

„Angajarea se face pe durată nedeterminată, cu o perioadă de probă de două luni care poate fi prelungită cu încă două luni. Salariul oferit este de 25.000-35.000 euro brut pe an. Timpul de lucru este de 39 de ore pe săptămână”, informează ANOFM.

 

Solicitanţii interesaţi trebuie să trimită CV-urile la adresa de e-mail dmm@anofm.ro. Pentru detalii, persoanele interesate pot apela numărul de telefon 021/311.07.73



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.