Zarurile au fost aruncate. Cezar Spânu a cerut, Dan Claudiu Dănișor a...

Zarurile au fost aruncate. Cezar Spânu a cerut, Dan Claudiu Dănișor a acceptat

907
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

 

Luni, va avea loc ultimul act al alegerilor pentru funcția de rector al Universității din Craiova. După o perioadă tensionată, această instituție de învățământ superior va reveni la normal. Că aceste alegeri îi vor urmării pe unii, mult timp și după ce ele se vor fi terminat, este o chestiune pe care aceștia și-au asumat-o când au intrat în luptă, cunoscând bine profilul adeversarilor.

 

Zarurile au fost aruncate. Dan Claudiu Dănișor a tras toate sforile pentru a câștiga această competiție. S-a înțeles cu Cezar Spânu. Pentru funcția de prorector și alte trei posturi de decan, Cezar Spânu și oameni lui îl susțin pe cel care a ieșit pe primul loc în turul I. Era de așteptat. Nu surprinde pe nimeni alegerea lui Cezar Spânu. A jucat în interesul lui și a celor care l-au susținut. Nici măcar nu contează câte voturi manevrează din cele 188 primite.

 

Din această campanie, Nicu Panea a demonstrat că nu este încă pregătit pentru o astfel de competiție. Dan Claudiu Dănișor a tras sforile în culise, iar Nicu Panea a ajuns să fie blamat că apare în ziare. De parcă e de condamnat faptul că într-o campanie îți prezinți în presă proiectele. Păi atunci ce se mai poate spune de metodele neortodoxe folosite de Dan Claudiu Dănișor și staff-ul acestuia?

 

Sunt multe lecții care pot fi trase din aceste alegeri. Iar una dintre ele este că mediul universitar este mult mai virusat decât lasă să se vadă. Și nu a fost virusat doar în ultimii 20 de ani. În această perioadă ar fi trebuit să aibă loc o reformă în sistem, dar din păcate nu a fost și nici nu este dorită.

 


Sursa: http://ponturidespre.ro



2 COMENTARII

  1. #1
    Newcomer
    Data de inscriere
     23-09-2007
    Mesaje
    40

    Foarte obiectiv articolul.

  2. #2
    Oldtimer
    Data de inscriere
     28-01-2009
    Mesaje
    1043

    Intelectualii…Craiovei…

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.