DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Patru tineri cu vârste cuprinse între 12 și 17 ani au furat marfă de 2000 de lei din două magazine din piața din Valea Roșie. Minorii au sat spargerile în noapte de 13 spre 14 martie. După ce au luat tot ce au putut căra au fugit. Vânzătorii au văzut dimineață dezastul lăsat de micii înfractpri și au anunțat poliția. „În urma activităților specifice întreprinse de lucrătorii secției și cu sprijinul Serviciului Criminalistic al I.P.J. Dolj au fost identificați autorii, iar ieri, la nivelul secției a fost organizată și executată o acțiune specifică pe linia prevenirii și combaterii furturilor din societăți comerciale, ocazie cu care au fost depistați doi dintre ei.  Aceștia au fostconduși la sediul secției pentru continuarea cercetărilor”, au declarat reprezentanții IPJ Dolj.

 

Aceștia sunt acuzați de două infracțiuni de furt calificat și au fosr reținuți pentru 24 de ore. Astăzi vor fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova cu propunere de punere în mișcare a acțiunii penale și arestare preventivă.

 



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.