FORD prezintă la Barcelona maşina produsă la Craiova

FORD prezintă la Barcelona maşina produsă la Craiova

363
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

 

Barcelona este zilele acestea capitala noilor tehnologii. Printre telefoane mobile de ultimă generaţie, tablete şi alte gadgeturi nemaivăzute, vizitatorii vor ave aparte de o mare surpriză. În premieră, la Congresul Mondial al Tehnologiei va fi prezentată o maşină. Şi vorbim de o maşină asamblată în România, în uzinele de la Craiova.
Ford B-Max este noul model produs de constructorul american şi va fi prezentat la Barcelona. Oganizatorii târgului de tehnologoie au acceptat o maşină la expoziţie pentru că Ford B-Max introduce pe piaţă câteva inovaţii remarcabile.

Designul maşinii este unul special: are cea mai mare deschidere a uşilor, de un metru şi jumătate, prin combinarea sistemului clasic al uşilor din faţă cu un mecanism de glisare pentru uşile din spate.

Scaunele din spate şi scaunul din dreapta-faţă se rabatează complet plat şi creează o platformă de încărcare mare, pe care încap de la biciclete la obiecte de mobilier.

În plus, consumul de combustibil şi emisiile de CO2 ale modelului Ford B-Max au fost reduse semnificativ. În România noul B-Max va fi disponibil din luna iunie, cu un preţ de pornire de 14.000 de euro.


Sursa: http://ponturidespre.ro



2 COMENTARII

  1. #1
    Spammer
    Data de inscriere
     20-04-2006
    Locatie
     Gibraltar
    Mesaje
    2094

    noroc pe noi ca e ieftina
    14 000 pret de pronire ))))))))

  2. #2
    Spammer
    Data de inscriere
     06-02-2009
    Locatie
     Unde nu te astepti!
    Mesaje
    4879
    Citat Mesaj initiat de empty
    noroc pe noi ca e ieftina
    14 000 pret de pronire ))))))))

    Gandeste-te la pretul unui Logan MCV full option, ale carui dotari coincid cu ale Fordului si apoi le comparam!

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.