Mărinică Dincă le promite ONG-iştilor un consilier cu dedicaţie

Mărinică Dincă le promite ONG-iştilor un consilier cu dedicaţie

481
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

CRAIOVA. Invitat la “Serata pentru Democraţie”, candidatul PDL la funcţia de primar al Craiovei, Mărinică Dincă, a promis societăţii civile angajarea unui consilier în staff-ul primarului care să se ocupe exclusiv de relaţia cu ONG-urile dacă va fi ales.

Nominalizat de PDL Craiova drept candidat la funcţia de primar la următoarele alegeri locale, Dincă a făcut promisiunea la Serata pentru Democraţie, organizată vineri de clubul Craiova al Asociaţiei ProDemocraţia, în cadrul Proiectului AGORA 2012 – Dialog între clasa politică și societatea civilă. Întâlnirea dintre candidat şi reprezentanţii societăţii civile craiovene a avut ca temă “Craiova civică – “ong”-iștii și importanța lor în dezvoltarea orașului”, fiind moderată de jurnalistul Mihai Firică, redactor şef al Orei de Dolj.

Potrivit lui Dincă, noua organigramă a primăriei Craiova, după alegerile locale din acest an, ar trebui să cuprindă în compartimentul de consilieri ai primarului şi un post de consilier pentru relaţia cu ONG-urile, ales chiar din rândurile societăţii civile craiovene, pentru realizarea unei colaborări mai eficiente a orgnaizaţiilor nonguvernamentale cu administraţia publică locală.

Sursa: oradedolj.ro



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.