Jandarmul batăuș,cercetat de parchet

Jandarmul batăuș,cercetat de parchet

331
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Pe rolul Parchetul de pe lângă Judecătoria Craiova a fost înregistrată, astăzi 27.02.2012, o cauză penală ca urmare a sesizării din oficiu a procurorilor acestei unităţi de parchet, cu privire la incidentul soldat cu lovirea unei minore (în vârstă de 11 ani) de către un subofiţer din cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmerie Dolj, aflat în afara orelor de program.

Din primele cercetări a rezultat faptul că, la data de 26.02.2012, în jurul orelor 1500, în urma refuzului de a accepta spălarea lunetei autoturismului în care subofiţerul era pasager, de către partea vătămată, aceasta a lovit cu palma în caroserie, context în care subofiţerul a coborât şi i-a aplicat mai multe lovituri minorei.

În urma expertizării medico-legale, minora a fost diagnosticată cu contuzie coloană cervica

În urma expertizării medico-legale, minora a fost diagnosticată cu contuzie coloană cervicală şi lombară, fără leziuni osoase sau abdominale post traumatice.

Sursa: http://ponturidespre.ro



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.