Cum au colaborat CJ şi Prefectura Dolj la deszăpezire. Iovan: Unii am...

Cum au colaborat CJ şi Prefectura Dolj la deszăpezire. Iovan: Unii am fost cu munca, alţii cu monitorizarea!

610
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

CRAIOVA. Vicepreşedintele CJ Dolj Cristi Iovan laudă acţiunea drumarilor din subordinea administraţiei judeţene la deszăpezire, susţinând că societatea de drumuri a CJ a lucrat în condiţii de maximă eficienţă.

Deţinerea de către CJ a unei societăţi specializate în întreţinerea drumurilor judeţene e considerată o şansă pentru judeţ, consiliul judeţean reuşind astfel să ţină în frâu costurile deszăpezirii, a precizat Cristi Iovan la emisiunea “A patra putere” de la postul Oltenia 3TV.  În schimb, prefectura Dolj a contribuit mai ales cu “monitorizarea”, spune vicele CJ.

“Cum am colaborat cu cei de la Prefectură? Aţi văzut că şi domnul preşedinte Prioteasa a dat un comunicat în care s-a declarat mulţumit de colaborare. Eu zic că am colaborat bine, chiar dacă pe parcurs domnul prefect a avut tot felul de nelămuriri cu privire la utilajele sau la stocurile de materiale ale SCLDP. Ca să zic aşa, atribuţiile au fost împărţite: unii am fost cu muncă, iar ceilalţi cu monitorizarea. Ţin să le mulţumesc colegilor de la SCLDP, care au avut nişte zile şi nopţi destul de pline. Vreau să precizez însă că marele nostru noroc este că am reuşit să păstrăm această societate de drumuri la CJ, fapt care ne-a permis să asigurăm deszăpezirea pe drumurile judeţene în mod eficient. Noi cu aproximativ 40 de miliarde asigurăm deszăpezirea pe 110o de km de drumuri judeţene”, a declarat Iovan.


Sursa: oradedolj.ro



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.