Cultură / Zilele Marin Sorescu se încheie mâine cu o serie de...

Cultură / Zilele Marin Sorescu se încheie mâine cu o serie de evenimente culturale

327
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Primăria Craiova va organiza o serie de evenimente, cu ocazia Zilelelor Marin Sorescu, ediția a XII-a, ce s-au desfășurat începând de astăzi și se vor încheia pe 28 februarie.

Mâine, de la ora 10:00, în sediul Primăriei, va avea loc o expoziție „Marin Sorescu” a lui Ştefan Popa Popa’S, urmată de simpozionul „MARIN SORESCU – De la Bulzeşti către LUME”, de la ora 11:00.

Antonie Solomon, edilul-șef al orașului, va ține un discurs, urmat de cuvântările invitaților. Printre invitații de onoare se numără: Valeria Ogăşanu, Dorel Vişan, George Mihăiţă, Nicolae Bălaşa, Academicianul Eugen Simion, Ştefan Popa Popa’S sau Mircea Dinescu. De asemenea, aici se vor decerna și premiile „Marin Sorescu” pe anul 2012, acordate de Instituţia Primarului.

În final, Ilie Gheorghe și Eugen Titu vor interpreta la Teatrul Național „Marin Sorescu”, piesa „O ţeapă pentru fiecare”.

Diana Zamfir



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.