Solomon, premiantul anticorupţie a lui Szakal de la ANFP şi Sha Zukang...

Solomon, premiantul anticorupţie a lui Szakal de la ANFP şi Sha Zukang de la ONU

484
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

CRAIOVA. Primăria Craiova a fost premiată de ONU şi ANFP pentru “integritate” şi “combaterea corupţiei” în timp ce primarul era inculpat pentru fapte de corupţie, într-un proces aflat încă pe rolul instanţelor. Solomon a primit felicitările de la Naţiunile Unite în timp ce avea interdicţie la exerctitarea funcţiei de primar.

 

Prima diplomă a fost acordată primăriei Craiova de ANFP şi semnată de preşedintele Andras Szakal în noiembrie 2010, la nici două luni de la eliberarea din arest a primarului Antonie Solomon. Premiul I pentru “Sporirea gradului de intergritate transparenţă şi răspundere în cadrul funcţiei publice” a fost acordat primăriei cu prilejul ediţiei a III-a a conferinţei “Inovaţie şi calitate în sectorul public”  organizată de ANFP în 2010.

Cel de-al doilea a sosit pe adresa primăriei direct de la Naţiunile Unite, de la secretarul general adjunct pentru afaceri economice şi sociale Sha Zukang, în luma mai a anului trecut, când Antonie Solomon nu revenise încă în fotoliul de edil-şef.

În adresa înaintată primăriei Craiova, Sha Zukang chiar îl invită îndatoritor pe primarul Antonie Solomon să-şi ridice premiul la o conferinţă organizată de ONU în luna iunie 2011, în Tanzania, probabil neştiind că edilul-şef avea şi are în continuare interdicţie de a părăsi ţara.

 

Sursa: oradedolj.ro



1 COMENTARIU

  1. #1
    0-day Member
    Data de inscriere
     23-03-2012
    Mesaje
    3

    Au gresit diploma or destinatarul.
    Craiova avea pregatita diploma pentru „Oras european campion la coruptie”.
    Ce naiba face ONU?!
    Propun sa-i premieze si pe magistrati !

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.