Recurs la Curtea de Apel Craiova:Nepoata vicepreşedintelui CJ Vâlcea vrea în libertate

Recurs la Curtea de Apel Craiova:Nepoata vicepreşedintelui CJ Vâlcea vrea în libertate

389
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

CRAIOVA. Magistraţii Curţii de Apel Craiova judecă, mâine, recursul formulat de avocaţii nepoatei vicepreşedintelui CJ Vâlcea, împotriva mandatului emis în urmă cu 10 zile de Tribunalul Dolj pentrutrafic de droguri de risc. Procurorii au găsit drogurile, în şifonierul din locuinţa fetei pe care o închiriase de câteva luni, în Craiova.

 

Reamintim că procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Craiova au audiat, în data de 17 februarie, trei persoane,  Ana Maria Persu, în vârstă de 26 de ani, Dan Alexandru Persu, 25 de ani şi  Bogdan Nicolae Mavrea,  în vârstă de 23 de ani, fiind cercetaţi pentru săvârşirea infracţiunii de trafic  de droguri de risc. Primii doi sunt nepoţii vicepreşedintelui CJ Vâlcea, Dumitru Persu.

Procurorii D.I.I.C.O.T. au efectuat în data de 17 februarie, 2  percheziţii domiciliare pe raza municipiilor Craiova şi în localitatea Măldăreşti, judeţul Vâlcea, iar, la locuinţa tinerei, a fost descoperită cantitatea de aproximativ 500 grame de cannabis, drogurile provenind dintr – o cultură ilegală înfiinţată în judeţul Vâlcea.

Drogurile erau destinate comercializarii pe raza municipiului Craiova. Procurorii D.I.I.C.O.T. au reţinut-o pe Ana Maria Persu şi au dispus măsura obligării de a nu părăsi localitatea faţă de ceilalţi doi invinuiţi şi  au solicitat instanţei de judecată arestarea preventivă a tinerei pentru o perioada de 29 de zile. Fata a fost arestată pentru 29 de zile.

 



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.