Posesori de mandate în arestul inspectoratului

Posesori de mandate în arestul inspectoratului

326
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

În ultimele 24 de ore poliţiştii au depistatat, prins şi încarcerat trei persoane pe numele cărora erau emise mandate de executare a pedepsei privative de liberate, una dintre persoane fiind pusă în urmărire la nivel internaţional.

 

 

În cursul zilei de ieri şi în această dimineaţă poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, Secţiei 1 Poliţie şi Poliţiei Calafat au organizat şi executat o acţiune având ca scop depistarea şi prinderea persoanelor urmărite în temeiul legii.

În cadrul activităţilor specifice desfăşurate au fost depistate şi prinse trei persoane pe numele cărora erau emise mandate de executare a pedepsei privative de libertate:

  • C.AUREL, 30 de ani, din comuna Corlăţel, judeţul Mehedinţi, pe numele căruia Judecătoria Vânju Mare a emis mandat de executare a pedepsei, fiind condamnat la 1 an şi 4 luni închisoare pentru comiterea unor infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice. Acesta fusese pus în urmărire la nivel internaţional în luna decembrie 2011,
  • G.ROMUS, 36 de ani, din Calafat  pe numele căruia Judecătoria Calafat a emis mandat de executare a pedepsei închisorii, având de executat 1 an  pentru comiterea infracţiunii de furt calificat,
  • N.RĂZVAN, 32 de ani, din comuna Moţăţei, pe numele căruia era emis mandat de executare a pedepsei închisorii, de către Judecătoria Calafat, fiind condamnat la 2 ani închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat.

Cei în cauză au fost încarceraţi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj.

 



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.