Craiova: Vânzătorii de flori „vizitaţi” de poliţiştii craioveni

Craiova: Vânzătorii de flori „vizitaţi” de poliţiştii craioveni

335
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

În această dimineaţă poliţiştii craioveni au organizat şi executat o acţiune având ca scop verificarea legalităţii comerţului cu flori.
Poliţiştii Serviciului de Investigarea Fraudelor şi ai Secţiilor 1-6 Poliţie Craiova au acţionat în pieţele din municipiu, astfel fiind verificaţi 35 comercianţi de flori şi o firmă importatoare.
Ca urmare a activităţilor desfăşurate de poliţişti au fost constatate 22 abateri de natură contravenţională pentru care au fost aplicate sancţiuni în sumă totală de 29.500 lei, în conformitate cu prevederile Legii 12/1990.
De asemenea, s-a dispus ridicarea în vederea confiscării a aproximativ 3.000 fire de flori pentru care nu au putut fi prezentate documente de provenienţă, dar şi suma de 1.045 lei provenintă din încasări care nu au fost introduse în evidenţele contabile ale agenţilor economici.

Exemplu:
În cadrul acţiunii a fost depistat B.SAVA, 37 de ani, din municipiul Craiova în timp ce comercializa flori în piaţa din cartierul Brazda lui Novac fără a deţine documente de provenienţă. Acesta a fost sancţionat cu amendă în sumă de 1.500 lei şi i-au fost confiscate aproximativ 300 fire flori.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.