Atenţie la falşii angajaţi Electrica!

Atenţie la falşii angajaţi Electrica!

424
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Grupul CEZ în România recomandă tuturor consumatorilor de energie electrică din Oltenia să legitimeze orice persoană care declară că este angajat CEZ sau Adrem Invest şi sub pretextul deconectării solicită achitarea unor sume de bani fără chitanţă, care ar reprezenta facturi de energie electrică sau doreşte să intre în casă pentru citirea contoarelor de electricitate. Serviciul de citire a contoarelor, precum şi alte servicii (montare contoare, verificare, deconectare/reconectare a contoarelor electrice, etc) sunt externalizate către societatea Adrem Invest.

În plus, angajaţii Adrem Invest din zona Olteniei, atât cititori de contoare cât şi electricieni, pot fi uşor recunoscuţi prin uniforma personalizată pe care o poartă, salopeta şi jacheta roşu cu albastru, prin însemnele Adrem Invest, precum logo-ul imprimat vizibil pe uniformă şi prin legitimaţia companiei pe care sunt obligaţi să o prezinte clienţilor.

Încasarea facturilor de energie electrică şi a oricărui alt tip de facturi pentru prestarea unui serviciu se face doar prin intermediul unităţilor bancare agreate, Poşta Română sau factorii poştali din teritoriu, niciodată prin emiterea de facturi/chitanţe la domiciliul clientului. Aşadar, nu plătiţi în numerar nici o sumă decât la factorii poştali, oficiile de poştă sau bănci!

Sursa: gorjexclusiv.ro



1 COMENTARIU

  1. #1
    Racer
    Data de inscriere
     22-12-2007
    Locatie
     Niciodata Stabil
    Mesaje
    865

    Prin bariera aveti grija deja umbla vrei nu vrei ei intra in casa si mai si tipa si nu au nici un ecuson nimic sunt in civil cica controleaza dar daca le ceri ceva fac urat

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.