ANUNŢ-ŞOC al lui MITITELU: România, fără echipe de fotbal în Europa!

ANUNŢ-ŞOC al lui MITITELU: România, fără echipe de fotbal în Europa!

494
5
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Adrian Mititelu a făcut o declaraţie şocantă după ce stenogramele şedinţei Comitetului Executiv din 20 iulie, în care s-a decis dezafilierea Universităţii Craiova, au fost făcute publice.

„FRF funcţionează ilegal, de aceea ar trebui ca autorităţile să le interzică lui Mircea Sandu şi oamenilor lui să mai intre în acel sediu. Ei sunt exact ca aurolacii aceia care ocupă nişte clădiri în mod abuziv! Am vorbit şi cu Doina Melinte, şefa ANS, să ia măsuri în privinţa lor, să-i de afară de la FRF. Suntem într-o situaţie incredibilă, cu atât mai mult cu cât anul acesta nu vom avea echipe în cupele europene.  Poate nu ştiţi, dar singura echipă care joacă acum în Liga I şi e afiliată este Ceahlăul. Restul nu sunt membre, pentru că au fost numite de un comitet care nu era valid. Steaua a fost la un fir de păr să nu mai joace în Europa League, dacă s-ar fi calificat după meciul cu Twente. Steaua nu este afiliată. Anul ăsta nu o să avem licenţiere, pentru că toate comisiile numite de Mircea Sandu nu sunt valide”, a spus Adrian Mititelu la DigiSport.

Sursa: realitatea.net



5 COMENTARII

  1. #1
    De-al casei
    Data de inscriere
     10-12-2007
    Mesaje
    341

    La oase cu voi vagabonzilor!

  2. #2
    Senior Member
    Data de inscriere
     16-11-2006
    Mesaje
    662

    Bancuri cu Mititelu.

  3. #3
    Racer
    Data de inscriere
     22-12-2007
    Locatie
     Niciodata Stabil
    Mesaje
    870

    mai bine s-ar lupta sa reafilieze craiova ca de fumigenele lui ne-am saturat asa cum zicea ca ii arunca lui altii fumigene.stie el ca ramane romania fara echipe ce face joaca singur cu masa si cu fisu ca sa aiba pe cine sa bata sa puna mana sa readuca echipa prin orice mijloace si sa se lase de cmentariile astea ca suntem satui daca e asa el iubeste craiova dar numai rau ii face

  4. #4
    0-day Member
    Data de inscriere
     01-02-2012
    Mesaje
    0

    e clar ca mititelu trebuie sa plece dar ce facem cu fostele glorii ale craiovi care nu maraie nici una sau pus toti capra la piturca vezi cartu si alti..

  5. #5
    0-day Member
    Data de inscriere
     29-02-2012
    Mesaje
    0

    Mare dreptate ai ,Nicoleta.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.