Silviu Bogdan, felicitat de FRF după ce a devenit preşedinte al AJF...

Silviu Bogdan, felicitat de FRF după ce a devenit preşedinte al AJF Dolj

505
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Noul şef al fotbalului doljean a vorbit aseară, în direct, în cadrul emisiunii „Premier Sport“, de la Oltenia 3TV, despre reacţiile oficialilor federaţiei după ce a câştigat alegerile.

Silviu Bogdan a dat detalii despre ce va face în viitorul apropiat şi nu a exclus varianta ca returul campionatului judeţean să fie amânat. Noul preşedinte al Asociaţiei Judeţene de Fotbal Dolj a afirmat că va face demersurile necesare să poată începe munca la instituţia de pe strada Gheorghe Doja. În plus, Bogdan a admis că este posibil să se întâlnească în viitorul apropiat, la Braşov, cu Nicu Neagoe, la o întâlnire programată de Federaţia Română de Fotbal cu preşedinţii AJF din întreaga ţară.

Reamintim că Silviu Bogdan a câştigat sâmbătă alegerile pentru funcţia de preşedinte al AJF Dolj. Acesta l-a depăşit pe Bogdan Pâncu, scor 46-29, în cadrul şedinţei Adunării Generale Extraordinare a AJF Dolj.

Flaviu Dincă

flaviu.dinca@jurnalulolteniei.ro



1 COMENTARIU

  1. #1
    0-day Member
    Data de inscriere
     01-02-2012
    Mesaje
    1

    am puso cu asta , e sluga de alui sandu si alui dragomir dusmani nostri :=)

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.