Județul Dolj a primit 0 lei prin Programul Naţional de Dezvoltarea a...

Județul Dolj a primit 0 lei prin Programul Naţional de Dezvoltarea a Infrastructurii

501
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Partidul Național Liberal atrage atenția în legătură cu repartizarea banilor prin Programul Naţional de Dezvoltarea a Infrastructurii, în cazul primăriilor PDL din 23 de județe, înainte ca Elena Udrea să plece din Ministerul Dezvoltării Regionale și Turismului.

Aceste constatări vin în urma dezvăluirilor unui cotidian național, a licitațiilor care s-au organizat în anumite localități din țară prin programul respectiv. <<PNL Dolj constată câtă dreptate a avut însuşi preşedintele PDL Dolj, Radu Berceanu, în afirmaţia “să nu-mi spuneţi mie pe nume dacă va turna Udrea vreo lopată de asfalt în Dolj”>>, se arată într-un comunicat de presă.

Licitațiile sunt organizate în 343 de localități din țară, unde majoritatea au primari pedeliști.  „Lăsând la o parte puternica politizare a acestei tranşe de program, constatăm că în judeţul Dolj acesta se va aplica într-un număr de 0 (zero)”, precizează reprezentanți ai PNL.

Mai jos aveți lista cu repartizarea banilor respectivi.

 



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.