I. Stroe: De ce sunt părinţii obligaţi să îşi înscrie copiii la...

I. Stroe: De ce sunt părinţii obligaţi să îşi înscrie copiii la şcoala de domiciliu?

483
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Deputatul PNL Dolj afirmă că noul Guvern nu respectă Constituția României, prin introducerea clasei zero în ciclul primar. 

Conform parlamentarului doljean, Executivul încalcă dreptul fundamental la învăţătură, care reiese din  Articolul 32 al Constituţiei.

Liberalul condamnă și ideea ca un copil să urmeze o școală din cartierul în care locuiește, chiar dacă unitatea de învățământ nu ar respecta cerințele părinților. „De ce sunt părinţii obligaţi să îşi înscrie copiii la şcoala de domiciliu? Cine îi va primi în grijă pe copii – educatorii, sau învăţătorii? Câte ore vor sta la şcoală fără să doarmă? Unde vor mânca? Vor folosi aceleaşi toalete precum colegii lor din clasele gimnaziale?”, întreabă retoric Ionuț Stroe.

El a mai precizat că un grup de părinți din capitală au atacat în instanță acest ordin ministerial. „80 de părinţi din Bucureşti deja au atacat în instanţă Ordinul ministrului privind înscrierea copiilor în clasa pregătitoare, în timp ce mii de alţi părinţi furioşi din toată ţara nu ştiu încotro să îşi mai îndrepte nemulţumirile cu privire la metodologia de înscriere şi implementarea efectivă în şcoli a clasei pregătitoare”, a afirmat Ionuț  Stroe într-o declarație politică depusă la Parlamentul României.

Diana Zamfir



2 COMENTARII

  1. #1
    Spammer
    Data de inscriere
     05-10-2005
    Locatie
     in eter
    Mesaje
    2471

    Iar ai inceput Stroe sa cersesti voturi ? A i pacalit odata lumea ,crezi ca mai poti ? Ai preluat din mers metehnele batranilor politicieni .

  2. #2
    0-day Member
    Data de inscriere
     14-12-2011
    Mesaje
    0

    niste nenorociti toti distrug niste copi cu pregatitoare fara pregatitoare se face la scoala nu se face la scoala

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.