Va transforma noul rector Universitatea din Craiova în ASOCIAȚIE FAMILIALĂ?

Va transforma noul rector Universitatea din Craiova în ASOCIAȚIE FAMILIALĂ?

452
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

După alegerea rectorului, Universitatea din Craiova ar fi trebuit să își reia activitatea de zi cu zi. Și într-o proporție semnificativă așa s-a și întâmplat. Singuri care au o oarecare teamă din momentul în care Dan Claudiu Dănișor sunt oamenii care au făcut parte din staff-ul lui Nicu Panea.

Înainte de turul II acesta a avut grijă să le transmită acestora prin anumiți indivizi tot felul de amenințări. Amenințarea a primit-o și Cezar Spânu, înainte să accepte să îl susțină pe Dan Claudiu Dănișor.

Dacă Dan Claudiu Dănișor își va duce la bun sfârșit amenințările, rămâne de văzut. Până atunci, Dan Claudiu Dănișor are alte preocupări, legate de împărțirea de funcții. Promisiunile au fost multe, iar coada la ușa rectorului Dan Claudiu Dănișor este mare. La această ușă așteaptă acum și Dumitru Otovescu, care își dorește funcția de prorector.

La coadă nu vor ma sta acum neamurile lui Dan Claudiu Dănișor, care își vor găsi fiecare câte un loc călduț la Universitatea din Craiova. Pentru că șansele sunt foarte mari ca acestă unitate de învățământ superior să se transforme din SRL, pentru că asta a fost până în prezent, în ASOCIAȚIE FAMILIALĂ  a lui Dan Claudiu Dănișor & company.

 

Sursa: ponturidespre.ro



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.