Oficiul Roman pentru imigrari

Oficiul Roman pentru imigrari

659
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Poliţiştii din cadrul Oficiului Român pentru Imigrări – Serviciul pentru Imigrări Dolj, în cooperare cu poliţiştii din cadrul B.C.C.O.Craiova, au organizat în data de 28 Februarie a.c., o acţiune în scopul combaterii şederii ilegale a străinilor, pe raza de competenţă.

Cu această ocazie a fost depistat cetăţeanul turc E.M.E. în vârsta de 57 ani, cu şedere ilegală pe teritoriul României.Cetăţeanul mai sus menţionat, a beneficiat în România de prelungirea dreptului de şedere pe teritoriul Romaniei şi nu a părăsit teritoriul ţării la expirarea acestuia.

În urma celor constatate, cetăţeanului străin i-a fost emisă decizie de returnare de pe teritoriul României, prin care este obligat să părăsească ţara, în termen de 15 zile. Totodată, pe numele acestuia a fost instituită măsura de nepermitere a intrării în România, pentru o perioadă de 6 luni şi a fost sancţionat contravenţional pentru şedere ilegală, în conformitate cu prevederile OUG 194, republicată.


Facem apel către toţi cetaţenii străini de pe raza judeţului şi contăm pe respectul dumneavoastră faţă de legislaţia în domeniu, invitându-vă să ne contactaţi pentru orice problemă legată de aplicarea prevederilor legale, la sediul Serviciului pentru Imigrari Dolj, din strada Amaradia nr.32-34, la numarul de telefon 0251/407500, interior 20317, 20323, 20265, sau vizitând site-ul public la adresa www. ori.mai.gov.ro.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.