Scandal cu “iz politic”. Demisia, cerută prin telefon directoarei de la Şcoala...

Scandal cu “iz politic”. Demisia, cerută prin telefon directoarei de la Şcoala din Segarcea

1.326
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

SEGARCEA. Primarul Nicolae Popa susţine că inspectorul şef al Inspectoratului Şcolar Judeţean Dolj, Mihaela Moţăţeanu, a fcăut presiuni asupra directoarei de la Şcoala Generală din Segarcea, Cornelia Cioromela, să îşi depună demisia, dacă nu trece la PDL. În replică, inspectorul şef Moţăţeanu susţine că directoarea şi-a dat demisia de bună voie, acceptând postul de adjunct pentru care a obţinut şi postul, prin concurs.

În timpul şedinţei de colegiu prefectural, primarul de la Segarcea, Nicolae Popa, i-a reproşat prefectului Nicolae Giugea că inspectorul şef al IŞJ Dolj, Mihaela Moţăţeanu, face presiuni asupra directoarei de la Şcoala Segarcea.

 ”Uitaţi, acum mă sună doamna directoare, că a ameninţat-o doamna Moţăţeanu, prin telefon, că fie trece la PDL, fie îşi dă demisia. Este normal acest lucru”, l-a întrebat Popa pe Giugea, care a spus că se va interesa de situaţia respectivă. În replică, inspectorul-şef al IŞJ spune că nu este nimic adevărat în ce suţine primarul de la Segarcea.

Inspectorul-şef neagă vreun conflict între ea şi directoarea de la Şcoala Segarcea.

“Eu nu am luat legătura cu doamna directoare nici telefonic, nici personal. Dânsa a depus o cerere de demisie, motivând că vrea postul de director adjunct, obţinut prin concurs. Probabil că domnul primar consideră că a început deja campania electorală”, a declarat Moţăţeanu.

Sursa: oradedolj.ro



1 COMENTARIU

  1. #1
    Senior Member
    Data de inscriere
     06-09-2006
    Locatie
     Craiova
    Mesaje
    530

    Toti scriu si spun ce le convine , dar ce este cu adevarat si in spatele vorbelor nu apare … halal presa , halal oameni !

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.