Nimeni nu a fost tras la răspundere în cazul exploziei de la...

Nimeni nu a fost tras la răspundere în cazul exploziei de la Cincu

322
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza
Procurorii Parchetului Militar de pe lângă Tribunalul Cluj au finalizat ancehat în cazul exploziei de la Cincu, din anul 2010, unde trei militari din Craiova au murit. În urma cercetărilor s-a stabilit că nimeni nu este vinovat de producerea tragediei.
 Pe data de 23 noiembrie 2010, în Poligonul de la Cincu, caporalii Marin Costea, Viorel-Cristinel Antonie şi Constantin Buicădin Batalionul 26 Infanterie “Neagoe Basarab” şi-au pierdut viaţa, după ce o bombă a explodat „Nimeni nu a fost găsit vinovat. În urma expertizelor tehnice efectuate nu s-a putut dovedi dacă a fost vorba despre o defecţiune a muniţiei sau a aruncătorului. Soluţia dispusă a fost aceea de neînceperea urmării penale “, a  spus,  Ioan Gabriel Mora, prim-procuror al Parchetului Militar de pe lângă Tribunalul Militar Cluj.

Rudele militarilor nu şi-au revenit după tragicul eveniment. Mama caporalului Constatin Buică încă îl mai aşteaptă să vină acasă. Femeia nu se poate obişnui cu ideea că fiul ei a murit.

Caporalul Marin Costea avea 37 de ani, era căsătorit şi avea doi copii.El a participat la mai multe misiuni externe, în Angola, Afganistan şi Irak.

Caporalul Viorel-Cristinel Antonie, 27 de ani, era căsătorit, avea doi copii şi a participat la două misiuni în Afganistan.

Caporalul Constantin Buică avea 25 de ani şi era necăsătorit

 

Sursa:  lupamea.ro



1 COMENTARIU

  1. #1
    TDI
    Member
    Data de inscriere
     31-05-2006
    Locatie
     In dormitor...
    Mesaje
    162

    Logic! Mortii sunt de vina! Tipic romanesc! Dumnezeu sa-i ierte! Restul cuvintelor sunt de prisos…

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.