Este oficial: Returul Ligilor a IV-a şi a V-a începe din 17...

Este oficial: Returul Ligilor a IV-a şi a V-a începe din 17 martie

271
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Spre mulţumirea majorităţii, returul Ligii a IV-a va începe cu două săptămâni mai târziu decât fusese stabilit iniţial. Acest lucru are loc din cauza ninsorii abundente căzute în ultimele săptămâni, care a pus probleme serioase tuturor formaţiilor din acest eşalon. Unele dintre echipe nu îşi permit să evacueze zăpada de pe teren pentru a demara pregătirea fizică, însă sunt şi echipe care au profitat din plin de zăpadă pentru a se antrena. De menţionat este faptul că pentru a se recupera cele două săptămâni cu care a fost amânată începerea returului, reprezentanţii AJF au luat măsura introducerii de etape intermediare, acestea urmând să fie disputate peste câteva luni.

„Biroul executiv al AJF Olt a stabilit ca data începerii returului în cazul echipelor de Liga a IV-a şi a V-a să fie 17-18 martie. Această măsură a fost luată în urma solicitărilor venite din partea mai multor asociaţii sportive afiliate la AJF Olt, ale căror terenuri sunt acoperite cu zăpadă. Perioada de amânare va fi recuperată lunile următoare, dar nu mai devreme de mai. Astfel, partida dintre Recolta Stoicăneşti şi Gloria Deveselu, rămasă restantă din tur, se va desfăşura cum s-a stabilit iniţial, în prima miercuri de la începerea returului”, declară George Constantinescu, responsabil tehnic în cadrul AJF Olt.

 

Amânarea începerii returului le va permite formaţiilor din cele două eşaloane să efectueze mai multe ore de antrenament, dar şi să dispute şi alte meciuri amicale care au fost amânate din cauza condiţiilor meteorologice.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.