Stă 25 de ani în spatele gratiilor pentru că şi-a ucis cu...

Stă 25 de ani în spatele gratiilor pentru că şi-a ucis cu sânge rece soţia şi soacra

375
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza
Vasile Şolea, în vârstă de 28 de ani, este acuzat de omor deosebit de grav, după ce şi-a ucis cu sânge rece soţia şi soacra în urmă cu doi ani, în scara blocului din cartierul George Enescu. Bărbatul a fost condamnat la 25 de ani de închisoare.
de Alexandra Ispas

Criminalul a mers pe data de 26 februarie 2010, cu gândul să îşi măcelărească familia. Şi-a chemat soţia în scara blocului să discute cu ea şi a înjunghiat-o fără milă. În momentul în care soacra lui a coborât scările să vadă ce se întâmplă, Vasile Şolea i-a aplicat şi acestia mai multe lovituri de cuţit, după care a fugit.

Rudele victimelor au declarat că bărbatul era supărat din cauză că soţia lui îi intentase acţiune de divorţ.Vasile Şolea a săvârşit dubla crimă în ziua în care băiatul lui a împlint trei ani.

Tribunalul Dolj l-a  condamnat pe Vasile Şolea la 25 de ani de închisoare. Avocatul bărbatului a făcut imediat recurs, însă magistraţii Curţii de Apel din Craiova au decis astăzi să respingă cererea formulată şi săi menţină pedeapsa dată de către prima instanţă.

Sentinţa dată de către Curtea de Apel din Craiova nu este definitivă, ea putând fi atacată cu apel.  



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.