Acţiuni ale poliţiştilor de la poliţia rutieră

Acţiuni ale poliţiştilor de la poliţia rutieră

284
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Ieri, poliţiştii Biroului Rutier au organizat şi acţionat o acţiune având ca scop prevenirea şi combaterea accidentelor de circulaţie cauzate de nerespectarea regimului de viteză şi traversările neregulamentare.

Totodată, poliţiştii au acţionat pentru conştientizarea conducătorilor auto şi a pasagerilor cu privire la importanţa portului centurii de siguranţă.

În cadrul activităţilor specifice desfăşurate de poliţiştii rutieri au fost constatate 88 abateri de natură contravenţională pentru care au fost aplicate sancţiuni în valoare de 10.990 lei, în conformitate cu prevederile OUG 195/2002 R.

Astfel, au fost aplicate 30 sancţiuni pentru viteză, 10 neportul centurii de siguranţă, iar 18 pietoni au fost sancţionaţi pentru traversări neregulamentare.

De asemenea, poliţiştii au ridicat în vederea suspendării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice permise de conducere



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.