S-au desigilat cutiile negre ale avionului avariat pe Aeroportul Craiova

S-au desigilat cutiile negre ale avionului avariat pe Aeroportul Craiova

296
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

S-au desigilat cutiile negre ale aeronavei Carpatair implicată în incindentul aviatic de pe Aeroportul din Craiova, petrecut pe 13 februarie a.c. Operaţiunea s-a efectuat la Timişoara, după desigilare cutiile negre fiind predate reprezentanţilor Autorităţii Aeronautice Civile Române, care participă la ancheta coordonată de Parchetul Curţii de Apel Craiova.

Procurorii craioveni aşteaptă din partea specialiştilor un raport legat de decriptarea discuţiilor din cabina piloţilor, ce ar putea lămuri condiţiile în care s-a petrecut incidentul de luna trecută. Reamintim că o aeronavă cu 48 de călători la bord a ieşit de pe pistă luni, 13 februarie, pe Aeroportul din Craiova, după ce a derapat din cauza zăpezii când încerca să decoleze, două femei fiind transportate la spital. Avionul, cu destinaţia Timişoara, care trebuia să decoleze la ora 10.15 a încercat să plece la ora 11.00, însă nu a reuşit, s-a înfipt în zăpadă, rupânu-se două elice.

Sursa: http://ponturidespre.ro



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.