Update: Pompierii sting un incendiu la un depozit de produse cosmetice

Update: Pompierii sting un incendiu la un depozit de produse cosmetice

309
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Incendiul a izbucnit în urmă cu jumătate de oră la un depozit de produse cosmetice. Din primele informaţii se pare că nu a fost nimeni rănit. Pompierii ajunşi la faţa locului au cerut ajutoare suplimentare, deoarece focul se putea extinde.

Evenimentul a avut loc în Craiova, pe strada Dunării, nr. 3, vis-a-vis de restaurantul Perla. Momentan nu se cunoaşte cauza izbucnirii incendiului.

Focul a izbucnit la ora 14,00, într-un cartier de la marginea oraşului, într-o zonă cu case.
”S-a intervenit cu patru autospeciale cu apă şi spumă, dar s-au mai solicitat şi altele pentru că incendiul se poate extinde. În depozit se aflau, pe lângă cosmetice, şi produse de papetărie. Nu au existat persoane în interior. Nu se ştie cauza producerii incendiului, a declarat Cristian Dumitrică, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dolj.
Locuitorii din zonă spun că în spaţiul respectiv era depozitată marfă adusă clandestin din China, care era apoi vândută.
Zona este izolată de poliţişti şi jandarmi.Pompierii au avacuat oamenii din zonă.

“S-a intervenit cu patru autospeciale cu apă şi spumă, dar s-au mai solicitat şi altele pentru că incendiul se poate extinde. În depozit se aflau, pe lângă cosmetice, şi produse de papetărie. Nu au existat persoane în interior. Nu se ştie cauza producerii incendiulu“i, a declarat Cristian Dumitrică, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dolj.




1 COMENTARIU

  1. #1
    Member
    Data de inscriere
     19-11-2008
    Mesaje
    163

    Asta e mana barbatilor, razbunarea de 1 martie

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.