www.cez.ro – toate informatiile utile pentru clienti la un click distanta

www.cez.ro – toate informatiile utile pentru clienti la un click distanta

4.110
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 3,50)

Accesand www.cez.ro, clientii au la dispozitie o platforma prietenoasa si usor de accesat unde pot fi regasite documentele necesare pentru a contracta serviciul de furnizare si a se racorda la reteaua electrica de distributie, chestionare energetice, ghiduri practice fara a fi necesara deplasarea le centrele de relatii cu clientii. Website-ul Grupului CEZ in Romania este in permanenta imbunatatit cu o serie de aplicatii si sectiuni pentru o informare corecta si completa a clientilor companiei. 

Pagina Info clienti cuprinde subsectiuni utile atat pentru clientii CEZ Vanzare – consumatori casnici si agenti economici – cat si pentru potentialii clienti care doresc sa se informeze despre oferta furnizorului de energie electrica. Acestia pot accesa Ghidul obtinerii avizelor de amplasament si racordare si Ghidul Noului Client CEZ Vanzare, incluzand toate formularele care pot fi descarcate si completate, precum si conventia de consum estimat. Tot aici pot fi vizualizate formatele facturilor pentru clientii casnici cu explicatii detaliate ale elementelor care le compun. Pentru toate detaliile legate de canalele de plata, clientii – consumatori casnici cat si agenti economici – au la dispozitie subsectiuni speciale pentru a alege cu usurinta modalitatea de plata cea mai convenabila.

De asemenea, accesand http://www.cez.ro/ro/info-clienti/calculator-de-putere.html, clientii au la indemana Calculatorul de putere – o aplicatie care permite stabilirea valorii puterii absorbite in relatie cu tipul conexiunii la retea, informatie necesara in completarea Cererii de Racordare si a Chestionarului Energetic.

Sectiunea Contact pune la dispozitia clientilor toate canalele de comunicare pe care acestia le au in relatia cu Grupul CEZ in Romania, informatii despre Info Linia CEZ, harta interactiva a tuturor Centrelor de Relatii cu Clientii CEZ pentru o identificare rapida si facila a acestora, precum si o lista cu adresele si programul de functionare ale acestora.

In sectiunea Utile, clientii pot consulta online programul actualizat al lucrarilor de investitii si modernizare care presupun intreruperi in alimentarea cu energie electrica din aria de operare a CEZ Distributie.

Website-ul ofera, de asemenea, acces la informatii despre activitatea, echipa si proiectele Grupului CEZ in Romania.



1 COMENTARIU

  1. #1
    0-day Member
    Data de inscriere
     04-07-2012
    Mesaje
    0

    ce-mi trebuie sa-mi schimb aonamentul social in unul mai convenabil pt mine

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.