Două craiovence luptă pentru inima “Burlacului” Vladimir Drăghia

Două craiovence luptă pentru inima “Burlacului” Vladimir Drăghia

3.745
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

De Mărţişor, Antena 1 le-a oferit doamnelor cel mai tare cadou, cel de-al treilea sezon al megashowului Burlacul. Telespectatorii au avut ocazia să îl cunoască mai bine pe burlacul Vladimir Drăghia, dar şi pe cele 20 de pretendente ale sale. După un prim episod presarat cu intrigi şi momente tensionate, “Burlacul” şi-a ales pretendentele, 13 la număr, alături de care va porni în captivantul joc al seducţiei. Dintre cele 13 norocoase, care au primit trandafirul, două sunt craiovence: Andra Maria Nicolin şi Elena Ramona Bulga.

Elena Ramona Bulga are 23 de ani şi este fotomodel. Elena este studentă la Facultatea de Drept şi a apărut la câteva emisiuni tv precum “Acces Direct” şi “Răi da buni”. Vrea să atragă atenţia cu orice chip.

Bulga Elena Ramona
Data naşterii: 5 octombrie 1988
Vârsta: 23 ani
Zodie: Balanta
Oraş: Craiova

Andra Maria Nicolin are 25 de ani şi este inginer hidrotehnic. Simte că are o conexiune cu Vladimir. Este idealistă, visătoare şi puternică. A făcut parte din artileria de blonde a lui Negru. Vrea să devină o nouă Oprah.

Nicolin Andra Maria
Data naşterii: 12 februarie 1987
Vârsta: 26 ani
Zodie: Fecioară
Oraş: Craiova

Telespectatorii Antena 1 vor putea urmări cele mai tari momente şi cele mai noi informatii accesând pagina oficială a emisiunii burlacul.a1.ro sau pagina de Facebook, facebook.com/burlacul.

Vladimir Draghia
Andra Maria Nicolin
Elena Ramona Bulga
Andra Maria Nicolin  & Vladimir Draghia & Elena Ramona Bulga
Sursa: http://radicaldedolj.info/



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.