Naţional / Bărbatul care s-a sinucis cu copiii în lacul Tarniţa, pălmuit...

Naţional / Bărbatul care s-a sinucis cu copiii în lacul Tarniţa, pălmuit de şeful scafandrilor

655
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Imediat după ce l-a scos din apă, şeful scafandrilor, Dorel Onaca, s-a dus spre cadavru şi l-a lovit, fiind calmat de celelalte persoane din jur.

 

Onaca şi-a explicat gestul apoi, declarând că nu concepe cum cineva poate să ia viaţa propriilor copii într-un asemenea mod:A fost un gest necontrolat. Ce să-i mai faci unuia care i-a luat viaţa unui înger?! Poate că am exagerat, îmi cer scuze pentru ce am făcut, dar nu-mi dau seama cum poate să fie un tată atât de nemernic să-şi omoare copiii. Dacă era viu, poate că îi dădeam un pumn”, a declarat Dorel Onaca la România TV. Bărbatul şi cei doi copii dispăruţi luni în zona lacului Tarniţa, de lângă Cluj, au fost găsiţi de scafandri în apă, la 25 de metri adâncime, vineri după-amiază. Fetiţa de trei ani era legată cu un cablu de tatăl său. Conform autopsiei, cauza morţii a fost asfixierea mecanică prin înecare.

 



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.