Incredibil: Neagoe şi Silviu Bogdan se ceartă pe programarea returului. Echipele nu...

Incredibil: Neagoe şi Silviu Bogdan se ceartă pe programarea returului. Echipele nu ştiu dacă pe 10 martie vor evolua

400
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Situaţia de la AJF Dolj atinge cote alarmante! Sorin Pătraşcu a anunţat că pe 10 martie va începe returul, iar Silviu Bogdan a anunţat că noul Birou Executiv al AJF Dolj a amânat debutul returului până pe 24 martie.

Echipele din eşaloanele din Dolj nu ştiu ce vor face la sfârşitul săptămânii viitoare. „Returul va începe pe 10 martie : aşa cum cunoaşteţi sâmbătă se vor desfăşura meciurile din Liga a IV-a, iar duminică, 11 martie, partidele din celelalte eşaloane. Aproape toate echipele au venit pentru viză mai puţin formaţiile din Segarcea, Pieleşti şi Malu Mare. Au timp ca până marţi să vină la sediul AJF Dolj pentru a putea începe returul“, a declarat Sorin Pătraşcu, fostul vicepreşedinte al AJF Dolj.

În schimb, Silviu Bogdan a avut o altă opinie. „Biroul Executiv al AJF Dolj a hotărât să amâne campionatul până pe 24 martie. Până atunci ar trebui să se rezolve situaţia şi ne apucăm de treabă“, a afirmat Silviu Bogdan, preşedintele ales al AJF Dolj, în Adunarea Generală Extraordinară, desfăşurată pe 25 februarie.

 



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.