Traian Igaş, aproape de o prăbuşire cu elicopterul

Traian Igaş, aproape de o prăbuşire cu elicopterul

256
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Fostul ministru al Administraţiei şi Internelor a dezvăluit că, în timpul intervenţiilor de salvare din februarie, realizate în condiţii de viscol, elicopterul în care se afla a fost pe punctul de a se prăbuşi.

Traian Igaş a spus că tragedia a fost evitată de priceperea şi pregătirea piloţilor. Pentru curajul arătat şi pentru profesionalismul lor, membrii echipajului au fost avansaţi de Igaş. “Eram ministru al MAI în perioada de viscol, în perioada dificilă în care eram nevoiţi să intervenim să salvăm vieţi cu echipajele pe care le aveam în subordine. Într-una din misiuni, echipajul a dat dovadă de mult curaj şi multă pregătire, pentru că nu mult a lipsit ca acel elicopter să se prăbuşească  Au fost câteva minute când elicopterul, practic, nu mai ţinea legătură cu cei de la sol. Pentru faptul că au dat dovadă de curaj şi de profesionalism, pe acei oameni din echipaj am decis imediat să îi avansez. Pentru mine a fost o satisfacţie că am putut să le fiu recunoscător pentru munca lor”, a declarat fostul ministru al Administraţiei şi Internelor.

Radu Ştefan



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.