Florentin Gust trece la PDL ca să scape Craiova de Solomon

Florentin Gust trece la PDL ca să scape Craiova de Solomon

580
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Florentin Gust, se înscrie în PDL. Va anunţa această mişcare luni în cadrul şedinţei de plen a Camerei Deputaţilor. În câteva luni Florentin  Gust, a trecut pe la 3 partide. A fost ales deputat din partea PSD, a trecut la PC, visând că va fi desemnat candidatul USL la Primăria Craiova.

A văzut că naşul lui Mircea Geoană, întârzie cu lansarea unei noi formaţiuni politice, s-a hotărât să treacă în barca celor pe care până mai ieri îi înjura.

Florentin Gust a declarat în exclusivitate pentru pesurse.ro: “Am decis să mă alătur PDL pentru că doar aşa cred că putem să-l dăm jos pe primarul Antonie Solomon de la Craiova. Voi susţine orice candidat care va putea face asta”.

Este clar că Florentin Gust nu poate avea vreun rol la alegerile locale din Craiova. Este doar un argument penibil pe care nici el nu îl crede. El ajuns deputat printr-un concurs de împrejurări, şi băgat pe gât pesediştilor de Mircea Geoană.

Florentin Gust nu va mai prinde încă un mandat, şi atunci a făcut o mutare care să îl ajute pe ultima sută de metri. Oportunist cum este, Gust a vrut şi el o bucăţică din ciolanul pe care credea că o să pună mâna dacă ajungea naşul lui preşedinte al României.

Sursa: http://ponturidespre.ro



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.