Infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice

Infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice

277
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

DOSARE PENALE 

La data de 02.03.2012, în jurul orei 21.30, lucrători ai Secţiei 6 Poliţie Rurală Giubega aflaţi în executarea atribuţiilor de serviciu au oprit în trafic un autoturism, la volan fiind identificat T.ION,  58 de ani, din comuna Moţăţei.

Întrucât cel în cauză emana miros de băuturi alcoolice, i s-a solicitat să fie testat cu aparatul etilotest, dar a refuzat testarea, fapt pentru care a fost condus la Spitalul Băileşti în vederea recoltării de probe biologice, unde, de asemenea, a refuzat.

 

În aceeaşi zi, în jurul orei 19.30, poliţişti ai Secţiei 3 şi jandarmi ai GJMb Craiova  aflaţi în executarea serviciului de patrulare au oprit pentru verificări un autoturism la volanul căruia a fost identificat C.NICU, 52 de ani, din Craiova.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că bărbatul avea dreptul de a conduce autovehicule suspendat, iar autorizaţia provizorie a autovehiculului era expirată.

 

În noaptea de 02/03.03.2012, în jurul orei 01.00, un echipaj de siguranţă publică format din poliţişti ai Secţiei 2 Poliţie şi jandarmi din cadrul GJMb Craiova l-au depistat pe C.IONUŢ, de 19 ani, din Craiova în timp ce conducea un autoturism fără a poseda permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule.

 

În noaptea de 03/04.03.2012, în jurul orei 01.45, în oraşul Filiaşi, pe b-dul Racoţeanu, poliţiştii doljeni l-au depistat în trafic pe M.MARIUS, 32 de ani, din localitate în timp ce conducea un autoturism proprietate personală, având perioada de valabilitate a autorizaţiei de circulaţie expirată, autoturismul fiind neînmatriculat în circulaţie.

 

În aceeaşi noapte, în jurul orei 03.00, în comuna Galicea Mare, lucrători ai Secţiei 6 Poliţie Rurală Giubega l-au depistat în trafic pe F.CONSTANTIN, 31 de ani, din Craiova în timp ce conducea un autoturism, având permisul de conducere anulat.

Întrucât conducătorul auto emana miros de băuturi alcoolice, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o concentraţie de 0,65 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la Spitalul Băileşti în vederea recoltării de probe biologice, dar la sediul unităţii sanitare a refuzat recoltarea.

 

În toate cazurile poliţiştii doljeni au întocmit acte premergătoare începerii urmăririi penale şi continuă cercetările în conformitate cu prevederile legale.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.