Moisiu se dezice de Toma şi îmbrăţişează PP-DD

Moisiu se dezice de Toma şi îmbrăţişează PP-DD

333
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Intenţia politicianului nu este o noutate, deoarece, până nu demult, pe un banner, acesta era susţinut de senatorul Ion Toma pentru funcţia de primar al Slatinei. Cu toate acestea, Moisiu susţine că nu a fost membru UNPR, şi că doar în PP-DD s-a regăsit.

 

Îndemnat de colega de partid Roxana Dragomir, Moisiu a recunoscut: „Am avut doar discuţii cu domnul Toma, şi am ştiut înţelegerile de la Bucureşti, că nu vor avea candidat la Primăria Slatina, şi nu m-am dus să muncesc pentru alţii. Le-am spus că dacă vreodată vor avea candidat, rediscutăm”.

În 2008, Laurenţiu Moisiu, membru PDL, a luptat ca şeful său, Darius Vâlcov, să câştige un nou mandat la Primăria Slatina.

 

Acum îl critică: „Tovarăşul Vâlcov a pornit acum opt ani cu sloganul că vrea să scape Slatina de jefuitori, iar acum el a devenit jefuitor. Jefuieşte Slatina de opt ani de zile, şi o să venim şi cu dovezi în acest sens. Nu vreau să mai văd investiţii inutile în Slatina, în care s-au aruncat bani doar de dragul de a rotunji conturile anumitor persoane”.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.