Germanii angajează în domeniile agricol şi hotel-gastronomie

Germanii angajează în domeniile agricol şi hotel-gastronomie

331
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Şomerii olteni care vor să muncească în Germania pot opta pentru două oferte de locuri de muncă, în agricultură şi în domeniul hotel-gastronomie. Oferta în domeniul agricol se referă la culesul de sparanghel şi căpşune şi la vânzarea acestora. Se cer: experienţă în agricultură, condiţie fizică bună şi cunoştinţe de limba germană, iar salariul oferit este de 800 euro net/lună, după reţinerea asigurărilor sociale, impozit, cazare şi masă. Angajarea se face pentru perioada aprilie-iunie, iar timpul de lucru este de 40-50 ore pe săptămână.

 

Oferta pentru domeniul hotel-gastronomie este pentru meseriile de bucătar, cameristă, ospătar, ajutor în bucătărie şi ajutor în gastronomia de sistem. Sunt solicitate persoane cu calificare profesională încheiată sau cu experienţă în acest domeniu şi cunoştinţe de limbă germană. Angajarea se face pentru perioada mai-noiembrie, iar timpul de lucru este de 40 de ore pe săptămână. Salariul oferit este de 1.200-1.500 euro brut/lună pentru personalul auxiliar şi 1.500-2.000 euro brut/lună, pentru personalul de specialitate. Persoanele interesate pot obţine mai multe informaţii de la Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Olt.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.